Real Madrid voitti Bayern ja pääsi Mestarien liigan finaaliin

Real Madrid teki valtavan paluun ja voitti Bayern Münchenin 2-1, ja joukkue eteni jälleen Mestarien liigan finaaliin. Se oli jännittävä peli, kun Madrid selvisi Joselun myöhäisen parin ansiosta. Joselu teki ensimmäisen maalin 88. minuutilla ja lisäsi sitten vielä kolme minuuttia myöhemmin, kun Real Madrid voitti yhteismaalein 4-3. Finaali pelataan Lontoossa 1. kesäkuuta Borussia Dortmundia vastaan.

Bernabeu-stadion on näyttämö Real Madridin dramaattisille esityksille, ja fanien kannustava ilmapiiri oli ratkaisevassa roolissa joukkueen voittoon. Vaikka Halvat Bayern Munich lasten pelipaidat meni johtoon Alphonso Daviesin maalin kautta 68. minuutilla, Real Madridin sitkeä suorituskyky loisti silti. Kiistanalaiset paitsiopuhelut ja VAR lisäsivät jännitteitä, ja Bayernin valmentaja Thomas Tuchel ilmaisi tyytymättömyytensä erotuomareihin.

Joselu oli epäilemättä illan supersankari, joka teki kaksi ratkaisevaa myöhäistä maalia lähettääkseen Real Madridin Mestarien liigan finaaliin 1. kesäkuuta. Veteraanihyökkääjä pääsi otteluun vasta 81. minuutilla, mutta hänen esityksensä muutti heti pelin kulkua ja toi Real Madridille odottamattoman voiton.

Halvat Bayern Munich lasten pelipaidat

Suomi Jalkapallopaidat

Pelin loppua kohti kokenut Bayernin maalivahti Manuel Neuer teki harvinaisen virheen, mikä antoi Joselulle mahdollisuuden tasoittaa. Vinicius Juniorin laukaus ei ollut voimakas, mutta Neuerin virhe antoi 34-vuotiaan espanjalaisen hyökkääjän käyttää tilaisuutta hyväkseen ja pallo meni helposti verkkoon. Vain 164 sekuntia myöhemmin Joselu teki jälleen maalin. Hänen toinen maalinsa ei ainoastaan ​​palauttanut Real Madridia johtoon, vaan myös sinetöi voiton.

Joselu on tehnyt Real Madridissa tällä kaudella 17 maalia kaikissa kilpailuissa, sijoittuen joukkueen maalissa kolmanneksi Jude Bellinghamin 22 maalin ja Vinicius Juniorin 21 pallon jälkeen. Joselu liittyi Halvat Real Madrid lasten pelipaidat lainalla Espanyolista viime kesänä, ja vaikka hän aluksi aiheutti kiistaa, hänen panoksensa joukkueeseen on nyt kiistaton. Tänään Joselu on osoittanut arvonsa esityksellään ja hän on epäilemättä Real Madridin sankari.

Ottelussa nähtiin korkeatasoista jalkapalloa, ja molemmat joukkueet loivat merkittäviä maalipaikkoja. Madridin myöhäinen nousu ja Bayernin myöhäiset puolustusvirheet tekivät kuitenkin eron. Loppuhetkiä varjostivat kiistat, sillä Matthijs de Ligtin Bayernille tekemä maali hylättiin joukkueen mielestä virheellisen paitsioilmoituksen vuoksi. Pettymyksestä huolimatta ottelu korosti Mestarien liigan suuria panoksia ja kovaa kilpailua.