Jätettyään hyvästit PSG:lle, Mbappe tähtää Euroopan Cupiin

Kylian Mbappen odotetaan toteuttavan elämänsä haaveen Real Madridista tänä kesänä, mutta hän on myös ilmaissut halunsa pelata tulevaisuudessa AC Milanissa. Mbappe Jalkapallo pelipaidat paljasti, että hän on kannattanut Milania lapsesta asti ja on seuran fani tänäkin päivänä. Hän sanoi, että jos hän joskus tulisi Italiaan, hän valitsisi pelaavansa Milanissa.

Mbappe pelasi Paris Saint-Germainissa seitsemän vuotta ennen kuin joukkue voitti Lyonin 2-1 Coupe de Francen finaalissa, joka oli myös hänen viimeinen pelinsä PSG naisten jalkapallopaidat. Hän ilmaisi ajatuksensa nyt sanomalla, että sen lisäksi, että hän haluaa voittaa kaikki mahdolliset pokaalit, hän haluaa pystyä koskettamaan katsojien sydämiä otteluillaan ja saada heidät tuntemaan itsensä onnelliseksi ja innostuneeksi katsellessaan hänen pelaamistaan.

Mbappen seuraava tilaisuus on kesän EM-kisoissa, ja hän odottaa kovasti, että saa voittaa lisää kunniaa ja lisätä Ranskalle toisen pokaalin. Hän toivoo tekevänsä hyvää maalleen esiintymällä hyvin myös maajoukkueotteluissa.

Suomi Jalkapallopaidat

Mbappe Jalkapallo pelipaidat

Mbappe on jo voittanut vuoden 2018 MM-kisat Ranskan kanssa. Hän sanoi, että Ranskan joukkueen tavoitteena on voittaa EM-kisat tänä kesänä, vaikka se ei tule olemaan helppoa. Hän toivoo voivansa kirjoittaa omaa historiaansa voittamalla euroviisut. Halvat Ranska lasten jalkapallopaidat kohtaa 17. kesäkuuta Itävallan, jonka jälkeen tulevat Alankomaat ja Puola.

Kylian Mbappe debytoi Ranskan maajoukkueessa vuonna 2017 ja nousi nopeasti julkisuuteen. 2018 MM-kisoissa hän auttoi Ranskaa voittamaan mestaruuden, ja hänestä tuli vasta historian toinen teini-ikäinen pelaaja, joka on tehnyt maalin MM-finaalissa. 2021 hän auttoi Ranskaa voittamaan UEFA Nations Leaguen.

Vuonna 2023 Mbappe nimitettiin Ranskan maajoukkueen kapteeniksi, ja hänellä oli vahva EM-karsintakampanja, jossa hän rikkoi Michel Platinin maaliennätyksen ja sijoittui neljänneksi Ranskan kaikkien aikojen maalintekijälistalla. Hän teki hattutempun ja jakoi kolme syöttöpistettä Gibraltaria vastaan auttaen Ranskan 14-0-voittoon Gibraltarista, se oli Ranskan historian suurin voitto.